ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

sourtoukilogo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Sourtouki… το νέο App για όλα τα Events!

H iRem, μία νέα εταιρία υπηρεσιών διαδικτύου, δημιούργησε το Project: Sourtouki.

Το Sourtouki προσφέρει την μοναδική εφαρμογή μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα όλα τα Events και τα μαγαζιά που τον ενδιαφέρουν όπως και να ενημερώνεται γι’ αυτά.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύχρηστη για όλους.

Ο χρήστης επιλέγει Εvent ή Μαγαζί και την περιοχή που επιθυμεί. Έχει την δυνατότητα να κάνει “Follow” όποιο μαγαζί τον ενδιαφέρει και να ενημερώνεται για ότι νέο υπάρχει. Επιπλέον, μπορεί να επιλέξει το "Near Me" για να βρει τα διαθέσιμα Events και Μαγαζιά που υπάρχουν γύρω του σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, κι ακόμη μέσω της επιλογής "Calendar" μπορεί να δει τα Events ανάλογα με την ημερομηνία που επιθυμεί.

Επιπροσθέτως, ο χρήστης μπορεί μέσα από τις επιλογές να δει τα Events της ημέρας και του Σαββατοκύριακου, να δει όλα τα μαγαζιά στον χάρτη και να επιλέξει πιο ειδικές κατηγορίες για πιο συγκεκριμένη αναζήτηση, όπως επίσης μπορεί να δει την βαθμολογία των μαγαζιών ή ακόμη να προσθέσει και την δική του.
Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας “Push Notification”, ο χρήστης θα μπορεί να ενημερώνεται, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται, για όλα τα Special Events και ότι νέο υπάρχει.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το Sourtouki, μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε Android & iOS.

Play Store: http://bit.ly/Sourtouki-App-Android

App Store: http://bit.ly/Sourtouki-App-iOS

Website: www.sourtouki.gr